Von Zastrow - Weger, August (1823-1892) (Stich u. Druck v. Weger Leipzig, 1873)
Przedstawia portet stojący w ujęciu do kolan Alexandra Friedricha Adolfa Heinricha von Zastrowa, pruskiego generała urodzonego w Gdańsku.