WSWF Oliwa : odbudowa dworu / Artysta fotografik Janusz Uklejewski. - Uklejewski, Janusz (1925-2011) (1960)
Przedstawia dworek przy ulicy Józefa Czyżewskiego należący do Akademi Wychowania Fizycznego w Gdańsku, około 1970 roku.