Pequenina mas constanto Elina Guimarães Ex - libris [Eduardo Faria]. - Faria, Eduardo (1928)
W kole paląca się lampa oliwna na tle arabeskowego ornamentu. Wokoło napis: Pequenina mas constanto Elina Guimarães, niżej: Ex - libris.