Kościół św. Jana, strona południowa - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1983)
Przedstawia wieżę kościoła św. Jana w Gdańsku od południa, ok. 1985 r.
Tyt. na rewersie ręką autora. Data wg datacji całego albumu i przedstawienia.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Kościół św. Jana (Gdańsk, Polska) -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie