Strzelnica św. Jerzego - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1978)
Przedstawia Dwór Bractwa św. Jerzego, 1978 rok.
Tyt. i data ołówkiem na rewersie przez autora fot.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie