Ex Libris Grzegorza Matuszaka / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1974)
Klęcząca postać w japońskim stroju, z głowy której buchają płomienie, u dołu napis: Ex Libris Grzegorza Matuszaka, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.