[Afisz. Incipit] Przypomnienie : Zarząd miasta Tczewa przypomina ... / D. Cichocki. - Cichocki, Dionizy ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o obowiązku zabazpieczenia instalacji wodociągowo-kanalizacyjnych przed zimą.