Na początku świata i historii : komentarz do "Tryptyku rzymskiego" Jana Pawła II - García González, Javier; Balter, Lucjan (1936-2010) (2004)
1. Struktura dzieła. 2. Treść. 3. Ujęcia formalne.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005).; Artykuł z pracy zbiorowej