[Afisz. Incipit] Wielkie zawody motocyklowe ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o zawodach 23.10.1955 na torze wyścigów konnych w Sopocie.
Keywords: Wyścigi motocyklowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Odbudowa ze zniszczeń wojennych (1939-1951) -- Polska -- Gdańsk -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.