Ex Libris Jery Schnitter / Irena Nowakowska-Acedańska. - Nowakowska-Acedańska, Irena (1906-1983) (1935)
Fragment ulicy, u dołu po skosie napis: Ex Libris Jery Schnitter, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.