[Afisz. Incipit] Dwa popisy absolwentów i studentów Państwowej Wyższej Szkoły Muzycznej w Sopocie ... / Państwowa Filharmonia Bałtycka. ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o koncercie 22.06.1951 r.