25 lecie Państwowego Ośrodka Maszynowego w Żukowie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia pracowników Państwowego Ośrodka Maszynowego w Żukowie przy pracy, 1977 r.