25 lecie Państwowego Ośrodka Maszynowego w Żukowie - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1977)
Przedstawia pracowników Państwowego Ośrodka Maszynowego w Żukowie przy pracy, 1977 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Żukowo (Polska, powiat kartuski) -- fotografie; Fotografia prasowa