Rozporządzenie porządkowe - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta (Gdansk : Zarzad Miejski w Gdansku, 1946)
Afisz z treścią rozprządzenia dotyczącego godzin otwarcia punktów handlowych z 11 września 1946 r.
Pod tekstem: Boleslaw Nowicki Prezydent Miasta.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła