Lechia-Odra : zawody o mistrzostwo I-szej ligi w piłce nożnej. (Gdańsk : [s.n.], 1962)
Afisz inf. o meczu, który odbył się w 1.06.1962 r. w Opolu.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne