Zapisy na rok szkolny 1967/68 do klasy pierwszej o specjalności: technologia obróbki skrawaniem. (Gdynia : [s.n.], 1967)
Afisz inf. o zapisach wraz z warunkami do Technikum Mechanicznego dla Pracujących.
Keywords: Szkoły -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970.; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne