W komunii z Ojcem / M. Matylda Bołoz. - Bołoz, Matylda
1. Życie konsekrowane darem Boga Ojca. 2. Naśladowanie Jezusa najdoskonalszego Konsekratora i Apostoła Boga Ojca. 3. Miłość do Ojca źródłem i celem życia konsekrowanego. 4. Powołani przez Ojca do nawrócenia i świętości. 5. Tajemnica braterstwa na wzór Trójcy Świętej. 6. Bóg Ojciec najdoskonalszym Wychowawcą tych, którzy mu się poświęcają.