Dramat XX wieku - Degler, Janusz (1938- ).; Styan, John Louis (1923-2002). (1998)
Recenzja książki : Współczesny dramat w teorii i scenicznej praktyce / John Louis Styan. Wrocław, 1995.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Książki -- recenzje -- 1990-.