Wybrane problemy diagnostyki psychologicznej : przegląd ważniejszych narzędzi pomiaru złości - Bereza, Bernarda; Gierus, Jacek (2012)
Złość, wrogość, pomiar.
Tytuł nagłówkowy.
Streszczenie angielskie na stronie 342.
Bibliografia na stronach 115-118.
Streszczenie polskie i angielskie.