Sopot Dom kuracyjny. ([S. l., 1945)
Przedstawia fragment Domu Zdrojowego w Sopocie, ok. 1950 r.
Data wg przedstawienia.
Keywords: Karty pocztowe -- Polska -- Sopot; Sopot (Polska) -- 1945- -- karty pocztowe