Kościół X. Misjonarzy w Wilnie / JHoppen. - Hoppen, Jerzy (1891-1969) (1924)
Przedstawia fragment ulicy przed kościołem i część budynku Kościoła Wniebowstąpienia Pańskiego wraz z klasztorem Misjonarzy w Wilnie.