Kościół X. Misjonarzy w Wilnie - Hoppen, Jerzy (1891-1969). ([Wilno], 1924)
Przedstawia fragment ulicy przed kościołem i część budynku Kościoła Wniebowstąpienia Pańskiego wraz z klasztorem Misjonarzy w Wilnie.
Miejsce powstania według działalności autora.
Pod kompozycją, po prawej stronie podpis autora i data: JHoppen fec. 1924.
Pod kompozycją po lewej: Kościół X. Misjonarzy w Wilnie.
Keywords: Grafika -- Litwa -- 1900-1945.; Kościół Wniebowstąpienia Pańskiego (Wilno, Litwa).