Sopot : ulica Chrobrego nr 32 / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia ruinę starego budynku gospodarczego w Sopocie przy ulicy Chrobrego 32, 1977 r.