Strand bei Zoppot / A. Closs. - Cloß, Gustav Adolf (1864-1938) (1880)
Przedstawia widok na fragment plaży w Sopocie, po lewej piaszczysty brzeg morski, po prawej las liściasty, w oddali widoczne molo. Na pierwszym planie osoba w czerwonym stroju.