Norymberga : precedens czy wspomnienie? / Adam Basak. - Basak, Adam (1934-2025)
Artykuł został oparty na referacie wygłoszonym 18.05.1996 r. w Krzyżowej podczas konferencji "... przywrócić zdeptane prawo".