Do Społeczeństwa Polskiego! - Związek Pracy dla Państwa. Akademicki Związek ([S.l. : Nakł. Legjonu Młodych, 1932)
Antysemicki i antykomunistyczny druk zw. z zabójstwem Jana Grodkowskiego w list. 1932 r.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Antysemityzm -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne; Ruchy antykomunistyczne -- Polska -- 1900-1945 -- druki ulotne