Preisliste der Firma W. Machwitz. Nr. 32 a - W. Machwitz (Gdańsk). ([Gdańsk : s.n., 1928)
Cennik towarów firmy W. Machwitz z 29 września 1928.
Data i miejsce wyd. na podst. treści.
Keywords: Handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Kawa -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Sklepy -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Wino -- produkcja i handel -- Polska -- Gdańsk -- 1900-1945 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1900-1945.