Io Éve Kötöttek Házasságot Stettnerék 1950-1960 / Bela Stettner. - Stettner, Bela (1928-1984) (1960)
Na tle obrazu wiszącego na ścianie podobizny mężczyzny i kobiety, wzdłuż górnej i prawej krawędzxi napis: Io Éve Kötöttek Házasságot Stettnerék, u dołu daty 1950-1960.