Jugendgottesdienst : Tage der 400-jährigen Jubelfeier der Reformation am 31. Oktober 1917. ([s.n.], 1917)
Druk z modlitwą z kościoła St. Johanniskirche (św. Jana) w Gdańsku na uroczystośc w dniu 31 paź. 1917 r.