Verordnung : Der Land aller zivil-strat [...] / Goltz. - Goltz, Colmar von der (1843-1916) ([s.n.], 1914)
Afisz okupacyjnych władz niemieckich do obywateli Belgii z 10.11.1914 dot. przedewnienia zobowiązań wobec państw sprzymierzonych z Niemcami.