Exlibris Valika G. - Cabadajová, Veronika (1984- ).; Valik G. ([S. l.], 2009)
Przedstawia kamieniczki, napis: Exlibris Valika G. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie nazwisko aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Słowenia -- 1990-.