Geistliche Abendmusik / Madrigalkreis Leipziger Studenten. (s.n., 1927)
Druk z programem koncertu oraz tekstami pieśni, który prawdopodobnie miał miejsce w Gdańsku w 1927 r. (info za http://www.uni-leipzig.de.).