Ex Libris Dr. Richard Breyer W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1986)
Przedstawia na wzgórzu warowny zamek, nad którym wije się zorza polarna. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.