Ex Libris Vicente Martinez Yuste / [T. Marangoni]. - Marangoni, Tranquillo (1912-1992) (1958)
Przedstawia wysokie drabiny, stojące pomiędzy pagórkami, drzewami i akwenem wodnym z papierowymi łódeczkami. Napis u góry na prostokącie: Ex Libris, u dołu: Vicente Martinez Yuste.