Familie Doddeck Aufseher vom Fort Kalkreut[h] (1920)
Przedstawia siedzących przy ogrodowym stoliku na terenie Reduty Płońskiej, nadzorcę fortu Feldwebla Doddeck oraz jego żonę, z lewej strony obok matki stoi córka państwa Doddeck. Rodzina pozuje w otoczeniu zwierząt domowych: psa, kóz i owiec, 1920 r.