[Katedra w Oliwie] / Art. fotografik Leonard Jabrzemski. - Jabrzemski, Leonard (1887-1970) (1949)
Przedstawia katedrę w Oliwie oraz zniszczony w wyniku działań wojennych Pałac Opatów, widok z Parku Oliwskiego, 1949 rok.