Exlibris Krzysztofa Dzierżanowskiego / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1968)
Przeplatające się trzy litery S, wzdłuż nich napis: Exlibris Krzysztofa Dzierżanowskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut. i data.