Vortrags-Abend von Elsa Laura von Wolzogen. ([s.n., 1911)
Druk z programem występu artystycznego oraz tekstami pieśni, który miał miejsce w nieistniejącym gdańskim hotelu Danziger Hof 12 stycznia 1911-1912 (?).