Ex Libris Teofil Polański / St. Błotnicka. - Błotnicka-Bandych, Stanisława (1906-1986) ([wydawca nieznany], 1939)
W sześciokącie na tle liści dębowych u góry stylizowany orzeł w koronie, pośrodku napis: Ex Libris Teofil Polański. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.