Naukę przewijania niemowlęcia prowadzi nauczycielka zawodu pielęgniarskiego - Elżbieta Kozłowska / fotografia W. Amerski. - Amerski, Włodzimierz (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia nauczycielkę zawodu pielęgniarskiego pokazującą na lalce sposób przewijania niemowlaka, 1979 r.