Ex-libris Bohdana Bilińskiego [Stanisław Zgaiński]. - Zgaiński, Stanisław (1907-1944) (wydano z zasiłku Zygmunta Klemensiewicza, 1946)
Rys. artystyczny przedstawia otwartą książkę, za nią postać kobiety.