Powroty / Ryszard Osadczy. - Osadczy, Ryszard (1931-2013) ([nakładem własnym autora], 1970)
Przedstawia sylwetkę kobiety trzymającej w rękach stado gołębi. Wokół sylwetki statków, stoczni i architektury portowej.