Powroty - Osadczy, Ryszard (1931-2013). ([Kraków (?)] : [nakładem własnym autora], 1970)
Przedstawia sylwetkę kobiety trzymającej w rękach stado gołębi. Wokół sylwetki statków, stoczni i architektury portowej.
Pod kompozycją tytuł, technika, sygnatura autora. Miejsce powstania i data według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1990 -- tematy, motywy