Ex Libris Filii Gdańskiej [Karolina Krupczyńska]. - Krupczyńska, Karolina (1995- ). (2013)
Przedstawia w części górnej panoramę Gdańska z zaznaczonymi wieżami Ratusza i kościoła WNMP. Po środku napis: Ex libris Filii Gdańskiej, pod nim herb Gdańska podtrzymywany przez lwy.