Die Ober-Pfarrkirche S. Maria in Danzig Aug. Lob. Randt. - Randt, August Lobegott (1794-1859) (1852)
Przedstawia widok z prezbiterium Kościoła Mariackiego w Gdańsku w stronę zachodnią (na korpus nawowy).