[Sierpień 80'] : [w biurze Międzyzakładowego Komitetu Strajkowego] / fotografował Stanisław Składanowski. - Składanowski, Stanisław (1950- ). (1980)
Przedstawia biuro MKS na terenie Soczni Gdańskiej, sierpień 1980 rok.