[Afisz. Incipit] Młodzież przyszłością narodu! (Słupsk : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zbiórkach na kolonie dla młodzieży słupskiej.
Keywords: Młodzież -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Słupsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.