Exlibris Miroslav Hlinka / Nurgül Arikan. - Arıkan, Nurgül (1969- ). (2016)
Przedstawia z profilu głowę mężczyzny, trójząb i skaczącego konia, na otwartej książce napis: Exlibris Miroslav Hlinka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.