Exlibris Miroslav Hlinka - Arıkan, Nurgül (1969- ).; Hlinka, Miroslav (1980- ). ([S. l.], 2016)
Przedstawia z profilu głowę mężczyzny, trójząb i skaczącego konia, na otwartej książce napis: Exlibris Miroslav Hlinka. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Na odwrocie nazwisko aut.
Keywords: Ekslibrisy -- Turcja -- 1990-.