Ex Libris May v. Feilitzsch BW. - Wenig, Bernhard (1871-1940) (1897)
W obramowaniu z konwalii pod koroną splecione litery MAY i tarcza z herbem, napis u góry: Ex Libris, u dołu: May v. Feilitzsch, sygn. aut. i data w obrębie kompoz.